Ontdek wie je wilt en kunt zijn

met burn-out retreat Malaga

Ontdek gedurende dit geheel verzorgde Burn-out Retreat Malaga wie je wilt en kunt zijn en kom weer helemaal tot jezelf op het magische Malaga met haar bijzondere energie, schitterende natuurgebieden, prachtige bergen en mooie meren met kristalhelder water. Geniet elke ochtend van de mindfulness lessen, wordt fysiek sterker met je Personal Trainer. Werk aan jezelf met je burn-out coach en trakteer jezelf op ontspannende massage’s, om je nóg meer over te geven aan totale ontspanning. Naast de fysieke- en mentale coaching is er nog voldoende vrije tijd over om van Malaga te genieten, een boek te lezen aan het zwembad of een bezoek te brengen aan pittoreske bergdorp Alora. Ook zul je zeker genieten van de excursie naar de prachtige meren van Ardales en waan je je in de prehistorie tijdens het uitstapje naar het spectaculaire natuurpark El Torcal met zijn indrukwekkende kalksteenformaties. Laat je verwennen door onze Spaanse kok en geniet van de heerlijke maaltijden en tussendoortjes. Het wordt een fantastisch retreat waarin je heerlijk verwend wordt en waarna je weer helemaal ontspannen en vol nieuwe energie naar huis gaat.

Accommodatie en faciliteiten

Je verbijft tijdens dit retreat op een rustieke locatie in het zuiden van Spanje, nabij het pittoreske bergdorp Alora. Het Spaanse landgoed is gelegen in een rustige en landelijke omgeving. Een unieke plek op Malaga, wat zeker bij zal dragen aan een onvergetelijke week. Op het landgoed staan 2 villa.s, er zijn 2 kleine zwembaden. Verder zijn er diverse terrassen, heerlijke ligbedden en hangmatten met een schitterend uitzicht. Je wordt hier heerlijk wakker om in alle rust te beginnen aan je dag.
?????

  Faciliteiten
 • Tweepersoonsslaapkamer
 • Eetruimte
 • 2 kleine zwembaden
 • Meditatieterras
 • Gratis Wifi
 • Tourbegeleiding
 • Lounge

Programma

Aankomstdag

Op de eerste dag ben je gedurende de gehele dag welkom om aan te komen en je te installeren. Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje en een kleine snack.
Je tweepersoonsbed is voor je opgemaakt en er liggen handdoeken voor de douche en het zwembad voor je klaar. ‘s Avonds geniet je hier van de zonsondergang, welke met spectaculaire rood/roze gekleurde luchten gepaard kan gaan.

Overige dagen
 • Mindfulness
 • Burn-out coaching
 • Massages
 • Personal training
 • Voedingsadvies
 • Excursies

Overige dagen

Mindfulness
Je begint elke dag goed met meditatie. Mediteren is al lang niet meer iets zweverigs maar heeft heel veel wetenschappelijk bewezen voordelen. Een van de grootste voordelen van mediteren is dat stress verlaagd en het helpt depressie te voorkomen en te genezen. Verder heeft onderzoek aangetoond dat mensen die mediteren blijvende emotionele balans creëren. Ze ontwikkelen meer compassie naar andere en naar zichzelf. Mediteren zorgt voor een beter focus en concentratie. Het versterkt je immuun systeem en het verlaagd de bloeddruk. Het vermindert niet alleen angsten. maar verlaagd ook drastisch het gevoel van eenzaamheid. Kortom. door mediteren voel je je gelukkiger
Burn-out coaching
Personal Training
Massage
Dagelijks krijg je een massage om de spierspanning te verlagen. Een verhoogde spierspanning komt vaak door (aanhoudende) stress. Je kunt spierkrampen ervaren in rug, nek, schouders, benen, kuiten, knie en andere lichaamsdelen. Een massage is een fantastisch hulpmiddel om spanning los te laten. Iemand die goed kan masseren, kan de knopen en spanning in je spieren voelen en deze naar buiten duwen, zodat je spieren zich ontspannen voelen.
Vrije tijd

Meer informatie


  Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.