Maak uw medewerkers en uw organisatie snel beter

met InTopShape burn-out coaching

InTopShape burn-out coaching is bedoeld voor medewerkers die fysieke, mentale of emotionele klachten hebben. Met InTopShape burn-out coaching krijgt een medewerkers zijn eigen coach met wie hij fysiek aan de slag gaat en die hem mentaal ondersteund. Door fysiek aan de slag te gaan wordt het lichaam geactiveerd tot de aanmaak van verschillende hormonen zoals endorfine en dopamine. Deze hormonen zorgen ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Wat we voor uw organisatie kunnen betekenen

Medewerkers zijn gemiddeld binnen 3 maanden weer aan het werk
InTopShape burn-out coaching is inzetbaar vanaf de eerste dag van de ziekmelding. Er wordt meteen begonnen met het herstel, wat heel veel tijd en energie bespaart. Omdat een medewerker zelf met zijn eigen herstel actief bezig is kan hij snel weer functioneren.
Enorme kosten besparing voor de organisatie.
Een zieke medewerker kost een bedrijf gemiddeld 300 euro per dag. Iemand met een burn-out is gemiddeld een jaar uit de rolatie. Dat kost een bedrijf 78.000 euro. Met InTopShape burn-out coaching is een medewerker snel weer aan het werk en weer langdurig inzetbaar.
InTopShape burn-out coaching is pro-actief waardoor medewerkers zich niet ziek melden en uitvallen
Door een vroegtijdige signalering kun je voorkomen dat een medewerker zich ziek meldt en uitvalt. InTopShape geeft training aan leidinggevende en leert deze op welke signalen zij moeten letten bij de medewerkers.
Verlagende werkdruk en verhoogde prestaties en motivatie van de medewerkers
Zieke medewerkers verhogen de werkdruk bij de andere medewerkers. Dit heeft een negatieve werking op de werksfeer, waardoor de prestaties en de motivatie daalt.
Goed voor het imago van de organisatie
Gezonde medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie. Dat resulteert niet alleen in betere resultaten maar is ook goed voor het imago van de organisatie.

Hoe werkt het

We nodigen uw medewerker eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Op dat gesprek geven we alle informatie over burn-out coaching en onze werkwijze. Hierna volgt een uitgebreide intake om er samen achter te komen wat de problemen en iemands persoonlijke doelstellingen zijn. We kijken op de intake eerst waar iemand staat op zowel het mentale en emotionele vlak. Verder vragen we naar iemands levensstijl en testen we de fysieke gesteldheid.
Aan de hand van de intake maken we binnen een week een plan van aanpak, dit bespreken we en vervolgens kan de medewerker met zijn coach aan de slag.

Nodig onze adviseur uit


[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]