Alleen de beste coaches

werken bij InTopShape


B ij InTopShape stellen we hoge eisen aan de kwaliteit onze coachprofessionals zodat je altijd de coach vind die bij je past. Zo leveren we steeds de beste kwaliteit en dat vertaalt zich in onze resultaten: onze cliënten waarderen ons met de hoogste score en geven ons 5 sterren.Even voorstellen

Will Hobbel

Burn-out coach / Personal Trainer


Met sport haal je meer uit je leven.

Als Personal Trainer heb ik heel veel mensen geholpen en begeleid om hun doelen te bereiken. De laatste jaren geef ik naast Personal Training ook re-integratiecoaching en begeleid ik mensen met fysieke en/of mentale problemen. Zoals : burn-out, depressie, verslaving, angststoornis, revalidatie van een operatie of een ziekte. Dat doe ik door fysiek met iemand aan de slag te gaan en tegelijk iemand mentaal te ondersteunen en te coachen. Het grote voordeel van deze unieke manier van coaching is dat mensen zelf actief betrokken zijn bij hun herstel en daardoor weer snel in balans zijn en lekker in hun vel zitten.

Olaf Gosses

Personal Trainer / Mental coach


Hoe ik gekomen ben tot personal trainer?

Ik ben altijd al sportief geweest: ik heb o.a. aan wedstrijdzwemmen, roeien en basketbal gedaan, daarnaast sportte ik bij Fitness First. In 2008 vertrok daar een personal trainer en ik dacht: dat is wat voor mij, ik word daar de nieuwe personal trainer. Ik deed intern opleidingen en ging in de ochtenden training geven, waarna ik ’s middags en ’s avonds aan de slag ging in mijn baan als financieel/pensioenadviseur. Daarna ging het snel. Steeds meer mensen wisten me te vinden en nu werk ik fulltime als personal trainer. Inmiddels ben ik gecertificeerd in o.a. training, voeding, lifestyle- en mental coaching.

Contact


Voor vragen of voor meer informatie bel 06 42 24 08 67 of vul het contactformulier in.


contactformulier