Alleen de beste coaches

werken bij InTopShape


B ij InTopShape stellen we hoge eisen aan de kwaliteit onze coachprofessionals zodat je altijd de coach vind die bij je past. Zo leveren we steeds de beste kwaliteit en dat vertaalt zich in onze resultaten: onze cliënten waarderen ons met de hoogste score en geven ons 5 sterren.Even voorstellen

Pauline Huisman

Lifestylecoach / Personal Trainer / Orthomoleculaire Therapeut


Al meer dan 18 jaar begeleid ik mensen naar een gezonde(re) levensstijl. Ik help en adviseer mensen op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing, hormonale klachten, stressreductie, beweging en sport. Door het geven van persoonlijke begeleiding, op maat gemaakte afslankprogramma’s, personal & small group trainingen begeleid ik diverse doelgroepen naar een fit en energiek leven. Omdat er constant nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van sport, voeding en coaching blijf ik mijzelf verder ontwikkelen door een brede variatie aan opleidingen, cursussen en clinic’s te volgen.

Will Hobbel

Re-integratiecoach / Personal Trainer / Mental coach


Als Personal Trainer heb ik heel veel mensen geholpen en begeleid om hun doelen te bereiken. De laatste jaren geef ik naast Personal Training ook re-integratiecoaching en begeleid ik mensen met fysieke en/of mentale problemen. Zoals : burn-out, depressie, verslaving, angststoornis, revalidatie van een operatie of een ziekte. Dat doe ik door fysiek met iemand aan de slag te gaan en tegelijk iemand mentaal te ondersteunen en te coachen. Het grote voordeel van deze unieke manier van coaching is dat mensen zelf actief betrokken zijn bij hun herstel en daardoor weer snel in balans zijn en lekker in hun vel zitten.

Contact


Voor vragen of voor meer informatie bel 06 42 24 08 67 of vul het contactformulier in.


contactformulier