Met InTopShape personal training

haal je gegarandeerd je doelen


J e herkent het vast wel, je hebt besloten nu echt gezonder te gaan leven en te gaan sporten. Je begint vol enthousiasme en je volgt trouw al je trainingen, maar na verloop van tijd neemt de motivatie af en boek je weinig of zelfs geen vooruitgang meer. In plaats van dat je dan gaat trainen omdat het goed voor je is en omdat je het leuk vind, voelt het als een opgave en zie je het als een verplichting in plaats van ontspanning. Vaak genoeg zul je gedacht hebben 'moet ik nu weer naar de sportschool?’ ‘ik kan toch ook morgen gaan' ‘ik ben moe’ en ‘ik heb weinig tijd’. Kortom, er zijn altijd genoeg excuses om niet te gaan.
Het trainen met een personal trainer kan dit voorkomen en zorgt ervoor dat je het nu wél volhoudt en wél je persoonlijke doelstellingen haalt.


De voordelen van InTopShape personal training

- Personal training is de meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt.
- Je personal trainer maakt een trainingsschema gericht op jouw doelstellingen zodat je de juiste spiergroepen op de juiste intensiteit traint.
- Je personal trainer is niet alleen je trainer maar ook je coach, iemand die je motiveert en stimuleert.
- Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, zodat je niet onnodig trainingen overslaat.
- Personal training bespaart je veel tijd. Door effectief te trainen hebt je slechts een paar uur per week nodig om je droomresultaat te halen.
- Personal training is geschikt voor iedereen ongeacht je leeftijd of doelstelling.
- Een personal trainer zoekt samen met jou je grenzen op.

1 op 1 personal training

pijlsnel resultaat


j e personal trainer/coach start met het bespreken van je doelstellingen. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht(lichaamsvet), het verbeteren van je conditie, het opbouwen van spiermassa tot het vergroten van je kracht en het werken aan een fit en gezond lichaam. Doordat iedereen verschillend is en niet dezelfde doelstellingen nastreeft, maakt je personal trainer een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak die bij jou past.
Je einddoel wordt opgedeeld in kleinere korte-termijn subdoelen. Op die manier boek je snel resultaat waarbij het behalen van ieder subdoel een stap dichter naar je uiteindelijke doel is. Om je doel te behalen is het belangrijk dat het echt klikt met je personal trainer. We nodigen je daarom graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


meer info

Partner personal training

is echte kwaliteitstijd


H ebben jullie ook een druk en hectisch leven en zijn jullie met van alles bezig, behalve met elkaar?
Dan is het tijd voor InTopShape Partner Training.


7 sexy redenen om samen te trainen


1 Samen trainen is fun
2 Je werkt aan elkaars gezondheid
3 Je sleept elkaar op moeilijke momenten er doorheen
4 Je krijgt veel meer energie
5 Je leert elkaars grenzen kennen en accepteren
6 Je bent veel toleranter naar elkaar toe.
7 Je liefdesleven krijgt een boost


meer info

Buddy personal training

samen sterk


B uddy training is perfect geschikt voor mensen die lekker samen willen trainen. Een personal training sessie op maat, maar dan voor twee. Samen trainen is niet alleen gezellig. Je motiveert, stimuleert en helpt elkaar je doelen te halen, waardoor je vriendschap nog hechter zal worden. Bovendien is samen trainen ook goedkoper !


meer info

Contact


Voor vragen of voor meer informatie bel 06 42 24 08 67 of vul het contactformulier in.


contactformulier