Met InTopShape personal training

haal je gegarandeerd je doelen

Onze personal coaches zijn gespecialiseerd in personal training en mental coaching, zodat jij je niet af hoeft te vragen of je je doelen haalt maar alleen wanneer je ze haalt.
Wij zijn pas tevreden als je opstaat en jezelf in de spiegel bekijkt en tevreden en trots bent op wat je ziet.

1 op 1 personal training

pijlsnel resultaat

Je personal trainer/coach start met het bespreken van je doelstellingen. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht(lichaamsvet), het verbeteren van je conditie, het opbouwen van spiermassa tot het vergroten van je kracht en het werken aan een fit en gezond lichaam. Doordat iedereen verschillend is en niet dezelfde doelstellingen nastreeft, maakt je personal trainer een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak die bij jou past.
Je einddoel wordt opgedeeld in kleinere korte-termijn subdoelen. Op die manier boek je snel resultaat waarbij het behalen van ieder subdoel een stap dichter naar je uiteindelijke doel is.


meer info

Buddy training

samen sterk

Buddy training is perfect geschikt voor mensen die lekker samen willen trainen. Een Personal Training sessie op maat, maar dan voor twee


7 goede redenen om samen te trainen


1 Je liefdesleven/vriendschap krijgt een boost
2 Samen trainen is fun
3 Je werkt aan elkaars gezondheid
4 Je sleept elkaar op moeilijke momenten er doorheen
5 Je krijgt veel meer energie
6 Je leert elkaars grenzen kennen en accepteren
7 Je bent veel toleranter naar elkaar toe


meer info

Onze werkwijze

We nodigen je eerst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie over de personal training en onze werkwijze. Bovendien krijg je meteen antwoorden op al je vragen en kun je kijken of het klikt met je coach. Daarna volgt er een uitgebreide intake om er samen achter te komen waar je naartoe wilt. Op de intake kijken we waar je staat op het fysieke, mentale en emotionele vlak. Verder vragen we naar je levensstijl en testen je fysieke gesteldheid. Aan de hand van de intake maken we binnen een week een plan van aanpak die we met je bespreken en kun je met je coach aan de slag.

Voordelen van Personal training

Trainer en coach in 1
Een personal trainer van InTopshape is niet alleen je trainer die je fysiek traint maar ook je mental coach die je motiveert en stimuleert.
Tijdsbesparend
Personal training bespaart je veel tijd. Door effectief te trainen hebt je slecht een paar uur per week nodig om je gewenste resultaat te halen.
Effectief
Personal training is de meest effectieve trainingsvorm omdat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt.
Stok achter de deur
Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, zodat je niet onnodig trainingen overslaat.
Individueel
Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en) zodat je de juiste spiergroepen op de juiste intensiteit traint.
Grensverleggend
Een personal trainer zoekt samen met jou je grenzen op.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek


    Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.