Wat onze cliënten van ons vinden


Ronald Hanstede

Coördinator Kwaliteit, Arbo en Milieu

"InTopShape faciliteert voor Avalex de praktische invulling van de re-integratie van langdurig zieke medewerkers, deze zijn gemiddeld binnen drie maanden weer volledig inzetbaar!. Tevens zijn medewerkers die dreigde uit te vallen door de pragmatische maar wel meerdimensionale aanpak van InTopShape niet uitgevallen. Medewerkers ervaren de aanpak van InTopShape als zeer prettig en effectief. Veel medewerkers zijn veranderd in een betere versie van zichzelf."

Marian Susan

"In mei dit jaar ben ik bij Wil terecht gekomen via mijn werk omdat ik totaal niet goed in mijn vel zat en tevens ook erg last van mijn overgewicht. Vandaag de dag ben ik ruim 9 kilo kwijt en heeft Wil mij erg goed gesteund in mijn Burn-out hij was en is nog steeds voor mij een luistert oor en geeft mij goede handvatten, hier ben ik dan ook gelijk mee aan de slag gegaan en dat heeft voor mij heel positief uitgepakt ik zie alles weer fleurig en zonnig in. Ik ben er nog niet helemaal maar mede door Wil gaat dat helemaal goed komen. Top Wil Bedankt!!!!!!!!"

Deborah Meerwijk

Applicatie beheerder

"Super Coach die constant zijn programma's aanpast aan je kennen en kunnen!! Altijd positief en altijd in voor een uitdaging."

Alexander van Dijk

"I have experienced InTopShape as excellent, progress-driven and motivating guidance in achieving my fitness goals. Already after a few training sessions I had started to notice results - very gratifying."

Jurjan van Cosburgh

"Will Hobbel is top! Hij coachte mij door een 1/2 en een hele triathlon. Zonder hem zou het mij niet gelukt zijn; gebalanceerd programma, goed opgebouwde trainingen!"

Harriet van der Winden

"Uitgedaagd worden door een personal trainer met verstand van zaken en oog voor de persoon - een uitstekende manier om steeds fitter te worden! En de investering meer dan waard. Leuk om samen te sparren, analyseren en natuurlijk sporten; als je een beetje motivatie zoekt zul je die bij InTopShape zeker vinden!"

Amar Babulalljk

"Toptrainer. We hadden een plan gemaakt. En zes maanden later 18 kilo’s lichter "

Cherish Dhanai

"Volledig afgestemd op je eigen doelen en 'agenda'! Voor mij een hele fijne manier om niet te 'moeten' sporten maar om te 'willen' sporten! Bedankt!"

Tim Janssen

"Trainen bij InTopShape is leuk én effectief. Will is een topcoach die je stimuleert je eigen grenzen op te zoeken, zonder dat hij je over het randje jaagt. Op die manier train je op een manier die bij je past en prettig voelt, trainen wordt daardoor leuk en je bereikt makkelijker je resultaat."

Mike Peeters

"Ik ben sinds lange tijd weer lekker bezig met sporten. In het begin liep het moeilijk omdat ik geen zin had om alleen te gaan.. hier hebben we een oplossing voor bedacht en nu train ik met een herstelllende collega samen. Bedankt voor de flexibiliteit Will."

Michael Roos

"Ieder jaar problemen met mijn rug..fysio en sporten werkte maar niet..na geconstateerd te hebben dat ik 2 rug hernia's heb ben ik begonnen met personal training via werk..nu 2 maanden verder 2 keer in de week trainen..smorgens soepeler opstaan..tijdens werk minder tot geen last van mijn rug..ik train met will ik vind het een gezellige vent..hij houd goed rekening met wat ik wel en niet kan...al met al goed naar me zin..thanks in topshape!!"

Dennis Middendorp

"In juni 2014 had ik ineens geen gevoel meer in me benen en viel op de grond.sinds die tijd was ik bang om te vallen. Na veel onderzoeken in het ziekenhuis en half jaar revalidatiecentrum was mijn angst er nog steeds en kon ik alleen lopen met behulp van krukken. In maart 2016 ging ik met me reïntegratiecoach Wil aan de slag. Binnen 2 maanden liep ik zonder hulpmiddelen zelfstandig op het strand en na paar maanden had ik na ruim 2 jaar helemaal geen krukken meer nodigmijn angst is zo goed als weg en her leven lacht me weer toe..bedankt Wil helemaal top dat je me heb bijgestaan in deze periode."

Peter van Pieterson

"Na zes weken ben ik 10 kilo afgevallen en zit weer lekker in mijn vel. InTopShape bedankt"

Sami Ismaili

"Geweldige persoonlijke benadering met topresultaat!"

Hans van Starrenburg

"Goede trainer met verstand van zaken. Na een paar weken trainen zit ik weer lekker in mijn vel en ga nog steeds vooruit."

Rick v/d Rassel

"Helemaal top!"