Wat onze cliënten van ons vinden

Anna Blaak

Will is naast een inspirerend persoon ook een heel getalenteerd coach, hij voelt feilloos aan wat ik nodig heb en helpt me meer vertrouwen in mijn lichaam en daarmee mezelf te krijgen. Tussen de diepgaande gesprekken en trainingen door is er ook tijd voor flauwe grappen, dat maakt het voor mij uniek en telkens weer iets om naar uit te kijken. Ik heb enorm veel aan Will gehad en kan hem iedereen aanraden.

Ronald Hanstede

Coördinator Kwaliteit, Arbo en Milieu

InTopShape faciliteert voor Avalex de praktische invulling van de re-integratie van langdurig zieke medewerkers, deze zijn gemiddeld binnen drie maanden weer volledig inzetbaar!. Tevens zijn medewerkers die dreigde uit te vallen door de pragmatische maar wel meerdimensionale aanpak van InTopShape niet uitgevallen. Medewerkers ervaren de aanpak van InTopShape als zeer prettig en effectief. Veel medewerkers zijn veranderd in een betere versie van zichzelf.

Anne Al

Personal trainer en burn-out coach Will is kundig en betrokken. Hij heeft ruime ervaring en als je luistert en doet wat hij je adviseert en leert gaat je herstel voorspoedig

Tim Janssen

Trainen bij InTopShape is leuk én effectief. Will is een topcoach die je stimuleert je eigen grenzen op te zoeken, zonder dat hij je over het randje jaagt. Op die manier train je op een manier die bij je past en prettig voelt, trainen wordt daardoor leuk en je bereikt makkelijker je resultaat.

Jurjan van Cosburgh

Will Hobbel is top! Hij coachte mij door een 1/2 en een hele triathlon. Zonder hem zou het mij niet gelukt zijn; gebalanceerd programma, goed opgebouwde trainingen!

Cherish Dhanai

Volledig afgestemd op je eigen doelen en 'agenda'! Voor mij een hele fijne manier om niet te 'moeten' sporten maar om te 'willen' sporten! Bedankt!!

Harriet van der Winden

Uitgedaagd worden door een personal trainer met verstand van zaken en oog voor de persoon - een uitstekende manier om steeds fitter te worden! En de investering meer dan waard. Leuk om samen te sparren, analyseren en natuurlijk sporten; als je een beetje motivatie zoekt zul je die bij InTopShape zeker vinden!

Michael Roos

Ieder jaar problemen met mijn rug..fysio en sporten werkte maar niet..na geconstateerd te hebben dat ik 2 rug hernia's heb ben ik begonnen met re-integratiecoaching via werk..nu 2 maanden verder en 2 keer in de week trainen..smorgens soepeler opstaan..tijdens werk minder tot geen last van mijn rug..ik train met Will ik vind het een gezellige vent..hij houd goed rekening met wat ik wel en niet kan...al met al goed naar me zin..thanks InTopShape!!

Rick van der Rassel

De aanpak van Intopshape burn-put coaching is echt top. Na mijn intake werkte ik samen met mijn coach aan mijn herstel en dat op mijn eigen tempo. De mix van sporten en mentale ondersteuning zorgde ervoor dat ik me snel weer beter in mijn vel voelde en binnen 2 maanden weer aan het werk was. Verder heb ik geleerd wat mijn grenzen zijn en heb de handvaten gekregen waardoor ik nu goed met de dagelijkse stress en druk om kan gaan.

Marian Susan

In mei dit jaar ben ik bij Will terecht gekomen via mijn werk omdat ik totaal niet goed in mijn vel zat en tevens ook erg last van mijn overgewicht. Vandaag de dag ben ik ruim 9 kilo kwijt en heeft Wil mij erg goed gesteund in mijn Burn-out hij was en is nog steeds voor mij een luistert oor en geeft mij goede handvatten, hier ben ik dan ook gelijk mee aan de slag gegaan en dat heeft voor mij heel positief uitgepakt ik zie alles weer fleurig en zonnig in. Ik ben er nog niet helemaal maar mede door Wil gaat dat helemaal goed komen. Top Wil Bedankt!!!!!!!!

Dennis Middendorp

In juni 2014 had ik ineens geen gevoel meer in me benen en viel op de grond.sinds die tijd was ik bang om te vallen. Na veel onderzoeken in het ziekenhuis en half jaar revalidatiecentrum was mijn angst er nog steeds en kon ik alleen lopen met behulp van krukken. In maart 2016 ging ik met me reïntegratiecoach Wil aan de slag. Binnen 2 maanden liep ik zonder hulpmiddelen zelfstandig op het strand en na paar maanden had ik na ruim 2 jaar helemaal geen krukken meer nodigmijn angst is zo goed als weg en her leven lacht me weer toe..bedankt Wil helemaal top dat je me heb bijgestaan in deze periode.

Deborah Meerwijk

Applicatie beheerder

Super Coach die constant zijn programma's aanpast aan je kennen en kunnen!! Altijd positief en altijd in voor een uitdaging.